Tøsemiddag spillet

Velkommen til siden hvor du finder alt om Tøsemiddag spillet. Spillet er udviklet af svenske Kylskåpspoesi eller Køleskabspoesi som de kalder sig på dansk. Tøsemiddag er et sjovt og anderledes selskabsspil som egner sig perfekt til en rigtig tøsemiddag, forfesten med pigerne eller en hyggelig vinaften med veninderne.

Med andre ord er spillet et rigtig tøsespil, hvilket titlen ”Tøsemiddag” også fortæller.

Tøsemiddag spillet er allerede blevet utroligt populært i Danmark og går som varmt brød i forretninger og på nettet. Har du endnu ikke prøver spillet er det bare med at læse med og se om du ikke blive bidt af idéen bag spillet.

En af grundende til at spillet er blevet så populært er højst sandsynligt at spillet bygger på at man skal lære hinanden bedre at kende og dele en masse sjove historier. Spillet er derfor perfekt til at kickstarte en sjov pigeaften og lære en masse om hinanden som man måske ikke lige vidste i forvejen. Den lidt mere uformelle og uforpligtende måde at spille spil på tiltaler ligeledes mange.

4 hurtige om Tøsemiddag spillet

 • Antal spillere: 3 eller flere spillere
 • Spillealder: Kan spilles fra 15 års alderen
 • Spilletid: Bestemmer man selv. Typisk mellem 15 og 60 min.
 • Pris: Spillet koster omkring 200 kroner

Indhold på denne side:

Hvad går Tøsemiddag spillet ud på?

Hvad indeholder et spil Tøsemiddag?

Hvor kan et spil tøsemiddag købes?

Image Tøsemiddag DK

Hvad går Tøsemiddag spillet ud på?

Tøsemiddag er et anderledes spil end de spil man ofte er vant til at spille. I Tøsemiddag er der ikke en taber og en vinder. Alle er vindere i spillet idet spillets primære formål er at have det hyggeligt sammen med de veninder man spillet med.

I Tøsemidag lærer man hinanden bedre at kende hvilket også er formålet med spillet. Spørgsmålskortene formår at dreje snakken ind på sjove emner som ekskærester, pinlige historier, sex og masser af sladder. De skøre historier kommer frem i lyset og I vil uden tvivl få en hyggelig aften med mange gode grin og historier.

Det vigtigste i spillet Tøsemiddag er naturligvis spørgsmålskortene, og for at få et indblik i hvordan disse kort ser ud samt et par eksempler på hvordan spørgsmålene kunne lyde er her et billede:

spørgsmål 1

På billedet ses et spørgsmålskort fra Tøsemiddag spillet. Billedet viser både forsiden, hvor spørgsmålene står på samt bagsiden.

Som det ses på billedet(klik på billedet for støre udgave) spænder spørgsmålene vidt og ligger op til diskussioner indenfor alt lige fra ekskærester, sex, drømme til hvem af de tilstedeværende man helst ville bytte tøj med resten af aftenen.

 

Reglerne til Tøsemiddag

I reglerne til spillet står der ”Du kan spille Tøsemiddag, som du vil, men her er nogle idéer til hvad du kan gøre”. Netop den store frihed i spillet gør det sjovt, varieret og til et spil der holder længe.

Men lad os lige kigge nærmere på de forslag producenten har:

En deltager trækker et kort og stiller alle spørgsmålene på kortet til personen til venstre. Når personen har svaret på alle spørgsmålene trækker denne person et nyt spørgsmålskort og stiller til den næste. Med denne variant kommer man igennem alle spørgsmålene (hvis man spiller længe nok) og alle får deres historier fortalt. Ulempen er at de andre personer ikke skal svare på spørgsmålet og derved ikke får fortalt deres historier, hvis de sidder men en god en af slagsen.

En anden måde at spille spillet på er hvor en person igen trækker et kort og læser alle spørgsmålene. Hver deltager svarer skiftevis på spørgsmålene. Turen går videre når alle spørgsmålene er læst op og alle har fået lov til at svare på alle spørgsmålene. Ved at vælge denne spilleform opnås der et langt mere livligt spil. I og med at alle får fortalt deres historie vil der ofte være sidespring til andre emner når der er nogle gode historier at fortælle, hvilket bestemt ikke gør noget. Det kan være en fordel at vælge og spille på denne måde hvis alle spillere ikke kender hinanden da man så er sikker på at alle får fortalt noget i spillet.

Sidste mulighed som producenten har tænkt er, at alle trækker et spørgsmålskort og dernæst udvælges de sjoveste spørgsmål i tilfældig rækkefølge.

Ingen af ovenstående spillemåder er mere korrekte end de andre og det er derfor helt op til deltagerne i spillet at bestemme hvordan det gøres. En ting er dog sikkert, det bedste og sjoveste spil opnås hvis man svarer ærligt på alle spørgsmålene og fortæller de sjove og måske for nogen glemte historier. Men det er naturligvis spillernes eget valg.

Tøsemiddag spillets indhold

Når man køber et spil Tøsemiddag og får det pakket ud af den omgivende folie finder man et spil som er af rigtig høj kvalitet. Inde i spilæsken som fylder 14,5 X 14,5 X 4,5 cm finder man spørgsmålskort med mere end 400 spørgsmål. Udover spørgsmålskortene er regler forklaret på indersiden af låget. Naturligvis på dansk. Spillet er let at komme i gang med og er lært på under 5 minutter. De mange spørgsmål gør at spillet kan spilles rigtig mange gange førend spørgsmålene vil gå igen. Da der ikke er et egentlig svar til spørgsmålene vil man også let kunne bruge de samme spørgsmål flere gange.

spørgsmål 2

Her ses indholdet af et spil Tøsemiddag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvor kan et spil Tøsemiddag købes?

Hvis du er blevet overbevist om at du må eje et spil Tøsemiddag, du står og mangler en sjov gave til en værtindegave, studentergave til en pige eller en helt anden begivenhed så er det heldigvis let at få fat i spillet Tøsemiddag. Den store popularitet gør at spillet forhandles rigtig mange steder.

Tøsemiddag kan købes lige her

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.7/5 (55 votes cast)
Tøsemiddag spillet, 3.7 out of 5 based on 55 ratings
No Response to Tøsemiddag spillet
 1. Brucesepay siger:
  Din kommentar afventer bedømmelse. Dette er en forhåndsvisning, din kommentar vil blive synlig, efter at den er blevet godkendt.

  Design anything from small mechanisms and objects to large scale construction schematics with great precision using the flexible environment of this CAD utility

  Press the “Download Now” button to download AllPlan activate code.
  The whole process will just take a few moments.

  Mirror Link —> AllPlan + Full Crack

  – Version: 2019
  – Company: Nemetschek Vectorworks
  – Downloads: 2891
  – Download type: safety (no torrent/no viruses)
  – Status file: clean (as of last analysis)
  – File size: undefined
  – Price: 0
  – Special requirements: no
  – Home page: allplan.com/en/software/engineering/allplan-engineering.html
  – Rating:

  Tags:
  AllPlan Crack Patch
  AllPlan full crack
  AllPlan patch
  AllPlan Full Version Serial Keys Latest
  AllPlan With License Key Latest

  More software:
  Edraw Infographic crack new
  Kaspersky Secure Connection crack version
  Security Eye Licence Keys
  Flvto Youtube Downloader crack hack
  3D LUT Creator full crack
  Антиплагиат помощь пройти
  Siyakhula 2016 – KHONORAH TRADING
  Convert Google books to PDF, PNG or JPG
  Гостевая-Заборы и ограды

 2. Brucesepay siger:
  Din kommentar afventer bedømmelse. Dette er en forhåndsvisning, din kommentar vil blive synlig, efter at den er blevet godkendt.

  Press the “Download Now” button to download MAGIX PC Check & Tuning crack keygen for windows.
  The whole process will just take a few moments.

  Mirror Link —> MAGIX PC Check & Tuning serial number

  A high-performance all-round solution for speeding up your PC, defragment its drives, free up RAM, erase Internet history or disable Aero scheme

  · Build: 2018 2.6.0.144
  · Company: MAGIX AG
  · Downloads: 2698
  · Download type: safety (no torrent/no viruses)
  · Status file: clean (as of last analysis)
  · File size: na
  · Price: 0
  · Special requirements: no requirements
  · User rating:

  Tags cloud:
  magix pc check & tuning crack new, magix pc check & tuning crack serial, magix pc check & tuning crack and keygen free download, magix pc check & tuning crack serial, magix pc check & tuning crack only, magix pc check & tuning activate code, magix pc check & tuning crack version, magix pc check & tuning crack latest, magix pc check & tuning cracked full, magix pc check & tuning full version serial keys latest

  More software:
  DraftSight + Crack Latest
  CAD-KAS PDF Editor Cracked Latest
  Video DownloadHelper license
  Как обмануть антиплагиат онлайн
  Growing Army of Mentally ill Children, Youths – PharmaTimes
  Download Cossacks: Back to War Licence Keys
  Convert Google books to PDF, PNG or JPG
  how to download video from pornhub
  Steven Mills – FEDORA SECURITY
  ГДЗ для школы
  Windows Software Cracks
  How to repair missing or corrupt steam_api64.dll

 3. Brucesepay siger:
  Din kommentar afventer bedømmelse. Dette er en forhåndsvisning, din kommentar vil blive synlig, efter at den er blevet godkendt.

  Press the “Download Now” button to download Elcomsoft Forensic Disk Decryptor crack files.
  The whole process will just take a few moments.

  Mirror Link —> Elcomsoft Forensic Disk Decryptor cracked full

  This user-friendly software utility enables users to open encrypted BitLocker, TrueCrypt or PGP files and containers without great effort

  · Version: 2.10 Build 567
  · Developer: ElcomSoft Co. Ltd.
  · Downloads: 576
  · Download type: safety (no torrent/no viruses)
  · File status: clean (as of last analysis)
  · File size: undefined
  · Price: free
  · Special requirements: no
  · Rating:

  Tags cloud:
  elcomsoft forensic disk decryptor with license key latest, elcomsoft forensic disk decryptor crack latest, elcomsoft forensic disk decryptor crack serial number, elcomsoft forensic disk decryptor crack serial, elcomsoft forensic disk decryptor crack windows, elcomsoft forensic disk decryptor + crack latest, elcomsoft forensic disk decryptor crack patch, elcomsoft forensic disk decryptor crack latest version, elcomsoft forensic disk decryptor crack files, elcomsoft forensic disk decryptor crack

  More software:
  Alteryx Designer Full Version Serial Keys Latest
  AppCheck crack keygen serial
  CareUEyes – Free blue Light Filter, screen dimmer Full Version With Keys Latest
  Помощь повышение уникальности
  The truth is… | Premiere Home Staging
  Download The Operative: No One Lives Forever Crack
  tool for downloading Google books
  how to download video from facebook
  2 Hot Latina Lesbians from Teenlilly.com « Lesbian Teens | A Website Dedicated To The Hottest Lesbian Teens around!
  ГДЗ: Готовые домашние задания и решебники с ответами
  Windows Software Cracks
  Download srclient.dll to fix missing or corrupted DLL errors

 4. Brucesepay siger:
  Din kommentar afventer bedømmelse. Dette er en forhåndsvisning, din kommentar vil blive synlig, efter at den er blevet godkendt.

  Click the “Download Now” button to download CommView for WiFi with crack.
  It will just take a few seconds.

  A program for capturing traffic on 802.11a / b / g / n networks alongside some powerful features regarding packets as well as nodes

  Mirror Link —> CommView for WiFi how to ctack

  · Release version: 7.1 Build 873
  · Build date: March 20th 2019
  · Company: TamoSoft
  · Downloads: 23244
  · Download type: safety (no torrent/no viruses)
  · File status: clean (as of last analysis)
  · File size: unknown
  · Price: no cost
  · Special requirements: no
  · Supported systems: Windows 10 64 bit, Windows 10, Windows Server 2012, Windows 2008 64 bit, Windows 2008, Windows 8 64 bit, Windows 8, Windows 7 64 bit, Windows 7
  · Rating:

  Tags cloud:
  commview for wifi key crack, commview for wifi + crack latest, commview for wifi keygen crack, commview for wifi crack install, commview for wifi cracked latest, commview for wifi full version with keys latest, commview for wifi license crack, commview for wifi crack new, commview for wifi crack patch, commview for wifi how to ctack

  More cracks: https://downloadcrackserial.com

 5. Brucesepay siger:
  Din kommentar afventer bedømmelse. Dette er en forhåndsvisning, din kommentar vil blive synlig, efter at den er blevet godkendt.

  Press the “Download Now” button to download PDFtoMusic Pro Full Version With Keys Latest.
  The whole process will just take a few seconds.

  Enables you to transform PDF score files into songs using different voices or instruments, as well as export them to an array of formats

  MIRROR LINK —> https://downloadwithcrack.org/crack?id=31580&t=pdftomusic-pro

  · Build: 1.6.5 Build 1B9E7
  · Crack date: Mar 10th 2018
  · Developer: myriad
  · Downloads: 11793
  · Download type: safety (no torrent/no viruses)
  · Status: clean (as of last analysis)
  · File size: unknown
  · Price: 0
  · Special requirements: no
  · Supported systems: Windows All
  · Rating:

  Keywords:
  pdftomusic pro how to ctack, pdftomusic pro crack files, pdftomusic pro full crack, pdftomusic pro license crack, pdftomusic pro full crack, pdftomusic pro + full crack, pdftomusic pro cracked full, pdftomusic pro how to ctack, pdftomusic pro with license key latest, pdftomusic pro + crack latest

  More cracks: https://downloadwithcrack.org

 6. Brucesepay siger:
  Din kommentar afventer bedømmelse. Dette er en forhåndsvisning, din kommentar vil blive synlig, efter at den er blevet godkendt.

  Click the “Download Now” button to download Montax imposer crack version.
  The process will just take a few moments.

  Quickly impose sheets in Adobe Acrobat and print multiple pages of smaller format with the help of this streamlined software solution

  MIRROR —> Montax imposer Keygen Serial

  · Version: 1.8.2 Build 8298
  · Patch date: Feb 25th 2019
  · Developer: Petr Hajek
  · Downloads: 27271
  · Download type: safety (no torrent/no viruses)
  · Status: clean (as of last analysis)
  · File size: small
  · Price: 0
  · Special requirements: no
  · Systems: Win 10 64 bit / Win 10 / Win 8 64 bit / Win 8 / Win 7 64 bit / Win 7
  · User rating:

  Tags cloud:
  montax imposer crack latest, montax imposer crack fix, montax imposer crack for windows free download, montax imposer crack, montax imposer crack only, montax imposer crack new, montax imposer crack patch, montax imposer + crack latest, montax imposer crack patch, montax imposer + crack latest

  Popular software: https://crackserialnumber.com

  More software:
  ??.2019.4.16.17:00
  Как сделать текст уникальным
  ??????????? | ?????????????????
  Download Age of Mythology + Crack Latest
  Life Working As A Social Escort In Singapore
  How to Turn Off Windows Defender
  Скачать WinUtilities Free Edition crack и keygen
  ГДЗ: Готовые домашние задания и решебники с ответами
  Repair missing or corrupt api-ms-win-net-isolation-l1-1-1.dll

 7. Brucesepay siger:
  Din kommentar afventer bedømmelse. Dette er en forhåndsvisning, din kommentar vil blive synlig, efter at den er blevet godkendt.

  Klik på knappen “Hent nu” for at hente AppGini crack windows.
  Processen tager kun et par sekunder.

  Opret internetdatabaseforlyder med dette intuitive program som tillader dig at importere data fra Myshl-databaser eller tabeller fra CSV-filer

  Spejl —> https://serialpluscrack.com/crack/appgini-29251

  · Version: 5.76 Revision 1058
  · Knæk dato: July 8 2019
  · Udvikler: BigProf Software
  · Indlæs: 6778
  · Hent type: sikkerhed (Ingen torrent / ingen vira)
  · Filstatus: ren (fra sidste analyse)
  · Filstørrelse: lille
  · Pris: gratis
  · Særlige forholdsregler: ingen forholdsregler.
  · Systemer: Win All
  · Rating:

  mærker :
  appgini keygen crack, appgini full version with keys latest, appgini crack latest version, appgini full version serial keys latest, appgini full patched, appgini full version with keys latest, appgini + full crack, appgini with license key latest, appgini serial key, appgini update crack

  flere programmelnøgler: here

  andre nyttige ressourcer:
  Hello world! – Glas Podrinja
  повысить процент уникальности текста
  Cari Q – Small Batch Productions
  Download Counter-Strike: Condition Zero crack hack
  Double Dose of Cuteness – Coquitlam Newborn Photography | kim culbert photography
  Convert Google books to PDF, PNG or JPG
  Скачать XFileSharing Pro серийный ключ и кряк
  Download uiautomationcore.dll to fix missing or corrupted DLL errors
  » Hello world!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

*